Aveda, een leuke keuze

De hoofdpunten van Aveda zijn: Kunst, en wetenschap, pure bloemen, en plantenextracten. De schoonheidsproducten van Aveda omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. De oplossingen en de adviezen zijn zo sterk dat Aveda het Purescriptions™ noemt. Efficiënt in Hair Care bieden ze nog andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™,Aroma’s en Lifestyle – allemaal zijn ze een voor een heel professioneel ontwikkeld, het is tevens oook klinisch getest en vervaardigd met de meeste respect voor aarde. Het bedrijf heeft een professioneel netwerk van bijna 7000 salons in alle delen van de wereld. Het is zeker ook aanwezig bij vele spa’s. Sinds de oprichting van Aveda in 1978 zijn de producten ontwikkeld met respect voor de aarde en in enigheid met het leven.

 

Aveda is een oer oude traditie

Aveda is beïnvloed door Ayurveda: het is een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die denkt dat alles in het leven met elkaar in zekere zin in verbinding staat. De voorgaande 5000 jaren heeft de traditie aangetoond dat het omgaan van zowel innerlijk als uiterlijk, brengt tot een grote evenwicht en welbevinden. Zij geloven dat hun producten niet alleen een invloed heeft op haar en huid, maar ook echter ook zeker op lichaam, geest en gevoel. De Green Ingrediënt Promise van Aveda zoekt constant een doelwit naar het uitbreiden van het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Hierbij worden 50% van de moleculen geboren door een plant. Dit plant is van een andere natuurlijke bron zoals water.

 
Wanneer men informatie zoekt over Aveda Amsterdam of Aveda Den Haag, maakt het niet uit of men zich bevind in een van deze steden. Het product is te allen tijde online te bestellen.

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 
Meer informatie:
Bezoek onze website om meer te lezen over ons.

 
Aveda webshop – www.lemage-shop.nl