Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit kan vergroot worden door je persoonlijke sterke en zwakke punten beter in kaart te brengen, naast het duidelijk stellen van doelen die er behaald moeten worden. Door te focussen op een verbetering van persoonlijke effectiviteit, kunnen je kwaliteiten en talenten meer tot hun recht komen. Hierdoor kan weer de invloed en resultaat op de werkvloer vergroot worden. Er kan meer inzicht verkregen worden in de belemmeringen die je ervaart bij het optimaal benutten van je kwaliteiten. Hierdoor krijg je meer inzicht in je gedrag en het effect hiervan op anderen en dit leidt weer tot meer succes.

Door in een training je persoonlijke effectiviteit te leren te vergroten kunnen nog meer voordelen verkregen worden. Zo worden doelen die van belang zijn voor jouzelf of je organisatie efficiënter ingesteld, leer je effecten van je gedrag op jezelf en je omgeving waar te nemen, verbeter je je communicatieve en sociale vaardigheden, leer je met stress omgaan, leer je meer assertiviteit te gebruiken zonder hierbij respect te verliezen, en leer je over concrete methoden en technieken om je tijd optimaal te besteden.

 

Training via LearnIt

Via LearnIt kun je een meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit volgen. Er wordt hierin geëxperimenteerd met gedrag en verschillende technieken zodat er concreet ervaren kan worden wat dit met je doet. Het trainingsprogramma zit vol met actie en is geschikt voor elk type deelnemer. Ook wordt er gereflecteerd met de praktijk en worden hiermee verbanden gelegd. Door de training wordt het inzicht in jezelf vergroot, waardoor je prettiger kunt functioneren in je werk en in je privéleven. Kijk voor meer informatie op Cursus persoonlijke effectiviteit.