Wilt u uw zolder beter benutten, omdat er bijvoorbeeld gezinsuitbreiding op komst is, of omdat u een werkkamer op zolder wilt inrichten? Een dakraam plaatsen biedt uitkomst. Met het plaatsen van een dakraam zorgt u voor een betere lichtinval en voor ventilatiemogelijkheden. Bij DakraamConcurrent staan we voor u klaar.

 

Een dakraam plaatsen of een dakkapel

 

Het plaatsen van een dakraam is een goed alternatief als u een dakkapel te duur vindt en dat is niet het enige voordeel:

 

  • Voor het plaatsen van een dakraam is meestal geen vergunning nodig. Dat scheelt tijd en geld.
  • Een dakraam plaatsen gaat sneller dan het realiseren van een dakkapel.
  • Een dakraam is makkelijker schoon te houden, omdat het geen extra zij- en bovenwanden heeft.

Officieel montagepartner van VELUX dakramen

 

VELUX dakramen kenmerken zich door kwaliteit en een lange levensduur. Wij monteren daarom alleen VELUX dakramen. U kunt kiezen uit tuimelvensters en uitzettuimelvensters. Een tuimelvenster scharniert in het midden en een uitzettuimelvenster scharniert aan de bovenkant. Bij een uitzettuimelvenster heeft u altijd onbelemmerd zicht, of het raam nu open of dicht is. Het voordeel van een tuimelvenster is dat u het makkelijker schoon kunt maken, omdat het raam helemaal naar binnen gedraaid kan worden. U kunt daarnaast ook nog kiezen voor een elektrisch dakraam op netstroom of op zonne-energie.
Als officieel montagepartner van VELUX volgen wij minimaal één keer per jaar een training bij VELUX. Wij werken volgens de montagerichtlijnen van VELUX en als officieel montagepartner hebben wij minimaal twee jaar ervaring met het monteren van VELUX producten. Bovendien zijn wij aangesloten bij een geschillencommissie.

 

Ook voor vervanging van uw dakraam

 

Ook voor het vervangen van een VELUX dakraam kunt u bij ons terecht. Het is zelfs mogelijk om een dakraam van een ander merk probleemloos te laten vervangen door een dakraam van VELUX. De huidige generatie dakramen van VELUX geven meer daglicht en hebben een hogere isolatiewaarde. Ook gaan ze langer mee. Wij verwijderen eerst uw oude dakraam en monteren daarna het nieuwe venster. Wij zorgen ervoor dat uw venster volledig waterdicht is. Daarna plaatsen we het raam en leggen we de dakpannen terug. Zo kunt u snel genieten van de voordelen van uw nieuwe dakraam.