Waarom is eigenlijk niet helemaal duidelijk… Mannen hebben meer verstand van auto’s? Mannen vinden een occasion kopen leuk? Een auto kopen is gewoon een mannenklus. Maar er zijn ook enorm veel mannen die geen verstand hebben van auto’s en daar ook geen passie voor hebben. Toch kun je dan bij Bynco vertrouwd en zonder ervaring een occasion kopen.

 

Een goede betrouwbare occasion kopen doe je bij Bynco

Je hoeft dus geen verstand te hebben van de autotechniek als je bij Bynco een occasion wilt kopen. De occasions die op deze website staan zijn namelijk allemaal gekeurd en nagekeken. Je kunt er dus met zekerheid vanuit gaan dat de technische staat van de occasion goed is. Jij moet wel zelf bedenken wat voor een auto handig is voor jouw situatie. Wil je een grote auto, of juist een kleine? Hoeveel zitplaatsen heb je nodig? Hoeveel kofferbakruimte en welke opties dient jouw nieuwe occasion te hebben?

 

Een occasion kopen en laten thuis bezorgen

Als je bij Bynco een occasion koopt, wordt deze bij je thuis bezorgd. Je hoeft dus niet naar de garage te komen om je nieuwe occasion op te halen. Zodra de auto in je bezit is kun je er 14 dagen mee proefrijden. Mocht je er in deze 14 dagen achter komen dat de auto toch niet naar wens is, dan kun je deze kosteloos terug leveren en ontvang je het gehele aankoopbedrag terug. Na de 14 dagen proefrijden gaat er een periode in van 180 dagen garantie. Mocht er onverhoopt dus toch iets technisch mis zijn met jouw nieuwe occasion dan zorgt Bynco dat de auto gemaakt wordt. Een occasion kopen doe je dus makkelijk en snel maar zeker ook vertrouwd bij Bynco. Bekijk het aanbod eens! De genoemde prijzen zijn inclusief rijklaar maken en bezorgen.