Als lange man ben je op zoek naar een overhemd met extra lange mouw met de juiste fit. Het is vooral belangrijk dat het overhemd de juiste lengte in de mouwen en in de rug heeft. Er zijn verschillende pasvormen van een overhemd met extra lange mouw verkrijgbaar bij Mouwlengte7.com. De overhemden van Mouwlengte7 hebben ook een langer rugpand. Dit overhemd met extra lange mouw heeft een pasvorm die is afgestemd op het postuur van de lange slanke man. Het is belangrijk dat modieuze kleding beschikbaar is voor elke man en dus ook voor de steeds vaker voorkomende lange slanke man! Bij mouwlengte7.com zijn overhemden te verkrijgen die geschikt zijn voor zakelijke doeleinden maar ook leuke kleurrijke overhemden voor vrijetijdsdoeleinden.

 

Business overhemden extra LM (extra lange mouw)

De business overhemden zijn onmisbaar in elk seizoen. Deze overhemden hebben een mooie kwaliteit en daardoor een luxe uitstraling. Volop keus is er ook in business overhemden met extra lange mouw. Voor de zakelijke klant is dit ook zeer prettig mede door de vele verschillende nette overhemden. De nette overhemden zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen en maten. De business overhemden met extra lange mouw zijn verkrijgbaar in het wit, lichtblauw, zwart en met een printje. Een zakelijk overhemd is doorgaans in een behouden kleur. Denk aan basiskleuren als wit, zwart en blauw.

 

Klassieke boord overhemd

Een klassieke boord zien we bij zakenmannen vaak en is onder de overhemden het meest populair. Het is het meest gangbaar onder een pak en in combinatie met een stropdas. De kraag staat wat wijder, waardoor het niet noodzakelijk is het overhemd helemaal dicht te knopen. In de punten van de kraag zitten regelmatig kunststof baleintjes die zorgen dat de punt recht gehouden wordt. Bij mensen met een breder hoofd staan de klassieke boorden met rechte punten fantastisch. Een andere tip is dat u deze boord goed onder een jasje aan kan dit is ontzettend stijlvol. Ook biedt de boord voldoende ruimte onder de kraag voor een stropdas. Bij een smoking wordt de klassieke boord vaak gebruikt.