Goedkope autobanden bij JD Banden en Velgen, het hele jaar door!
Wij van bandenhandel JD Banden en Velgen bieden autobanden en velgen aan tegen een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Wij staan dan ook bekend om onze goedkope autobanden en zijn hier trots op! Door ons brede assortiment van zowel gebruikte als nieuwe banden, kunt u bij ons zeker slagen. Ook kunt u bij ons terecht voor de duurdere merkbanden of voor motorbanden.

 

Goedkope autobanden en gebruikte banden bestellen?

U kunt bij ons goedkope autobanden maar ook gebruikte banden bestellen door onze winkel binnen te lopen of u kunt de artikelen online bestellen en laten versturen. Laat u de banden of velgen liever door ons monteren? Geen probleem. Wij hebben de door u gekochte autobanden in een mum van tijd op de auto gemonteerd.

Onze webshop
Zie tevens onze webshop voor onze autobanden en motorbanden voorraad omtrent de banden, velgen en accessoires.
Zoek op merk, model en bouwjaar en bekijk ons uitgebreide assortiment.

 

Winterbanden Duitsland ook Goedkope winterbanden

Natuurlijk kunt u bij ons tevens winterbanden vinden. Deze winterbanden zijn met name in Duitsland erg belangrijk. Wist u dat er sinds 2010 in Duisland een wet is ingevoerd dat de winterbanden in het land verplicht zijn bij winterse omstandigheden? Dit geldt ook voor ons Hollanders. In Duitsland is deze winterperiode rond oktober tot en met april. Hoe vervelend zou het zijn als u een boete krijgt, omdat u geen winterbanden heeft? Hiernaast kunt u ook uw medeweggebruikers in gevaar brengen indien u in Duitsland onder winterse omstandigheden zonder winterbanden rijdt. Op de website van ANWB kunt u ook veel informatie terug vinden over Winterbanden in Duitsland.

 

Winterbanden in Duitsland

 

M+S winterbanden bij JD Banden en Velgen

Wij bieden u de zogenoemde M+S winterbanden aan, hetgeen staat voor Modder + Sneeuw. Deze banden zijn van een mengsel van rubbers gemaakt, waardoor de banden op winterse temperaturen voorbereid zijn. Met onze M+S banden bent u goed voorbereid op de winter in Duitsland en in eigen land. Door de bredere groef in het profiel, bent u verzekerd van optimale grip tijdens sneeuw, ijzel, regen, maar ook gewoon bij droogte.
Winterbanden wetgeving in Europa

Winterbanden wetgeving in Europa

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!