De populariteit van het televisieprogramma Expeditie Robinson leek het afgelopen seizoen een hoogtepunt te bereiken. Maar weinig realityshows weten de kijker zoveel seizoenen te boeien als `Wie is de Mol?` en dit spannende concept. De proeven die de deelnemers moeten doorstaan, zorgen steevast voor felle conflicten. Het zoeken naar een geschikt bedrijfsuitje Scheveningen blijft aan de andere kant ook een strijd als je maar niets vindt. Na de voorgaande jaren hoop je telkens weer zo origineel mogelijk voor de dag te komen. Gelukkig leent het strand zich perfect voor Expeditie Robinson Scheveningen waar het hele team zich naar hartenlust uitleeft om de proeven te volbrengen.

 

Van vuur maken tot touwtrekken
Je hoeft helemaal geen groot fan van het programma te zijn of in de beurt van Scheveningen te werken om enthousiast te raken over het idee. In het veelzijdige dagprogramma zit voor iedereen wel iets om in uit te blinken. Tijdens deze uren leer je elkaar eens van een heel andere kant kennen dan je normaal gesproken ziet op het werk. Misschien schijnt de ene collega heel goed een katapult te kunnen bouwen, terwijl de volgende de evenwichtsproef met gemak wint. Met elkaar doorloop je het bedrijfsuitje Scheveningen, met af en toe een pauze voor een snack, maar je gaat ook de uitdaging met jezelf aan.

 

Een sterkere teamspirit
In genoeg opdrachten komt het nog steeds voor dat je samen moet werken, elkaar moet vertrouwen, maar ook voor jezelf vecht. Op televisie zie je dat je wel bondgenootschappen moet sluiten om in het spel te blijven, maar dat het ook tegen je kan werken als je er te ver in gaat. Het bedrijfsuitje verloopt vast een stuk gemoedelijker dan de grootste vetes uit televisieprogramma, want het blijft toch tv. Welke team er uiteindelijk ook mag winnen, het komt de teamgeest binnen je bedrijf altijd ten goede. Veel plezier bij Expeditie Robinson Scheveningen!