Er zitten vele voordelen aan het roken van een e-sigaar. Het is natuurlijk stukken gezonder dan het roken van een gewone sigaret, en daarnaast is het ook nog eens goedkoper. En niet geheel onbelangrijk: je brengt de gezondheid van je omgeving niet in gevaar. Lees hier meer over de e-sigaar, en waar je deze het beste kunt kopen.

 

Hoe werkt het?

De e-sigaar ziet er misschien hetzelfde uit als een gewone sigaret, maar werkt heel anders. Zo heb je geen vuurtje nodig om een e-sigaar aan te steken, deze werkt namelijk door middel van een batterij. De e-sigaar bestaat uit een vulling (vloeistof nicotine), een verstuiver en een ledlampje. Zodra je een e-sigaar inhaleert, begint de ledlamp te branden. Ook wordt de verstuiver opgewarmd. Deze verstuiver verdampt vervolgens de vloeibare nicotine. De vloeibare nicotine zit een cartridge, die je moet vervangen als die leeg is. Je kunt met een cartridge ongeveer 100 keer inhaleren, daarna moet je deze vervangen. Vind meer informatie over een e-sigaar kopen via Esigaretervaring.

 

Waar te koop?

Er zijn tegenwoordig aardig wat webshops die e-sigaren verkopen. In sommige steden heb je ook winkels zitten die e-sigaren verkopen, maar dit zijn er tot op heden nog maar weinig. Het is dan ook aan te raden om een e-sigaar online aan te schaffen, in plaats van in een gewone winkel. Het aanbod is hier namelijk veel groter, en de prijzen liggen vaak veel lager. Het is dan ook veel gemakkelijk en voordeliger om een e-sigaar online aan te schaffen. Je kunt een e-sigaar kopen via Esigaretervaring.nl.