Is je partner binnenkort jarig, en ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hem maar kun je eigenlijk niets bedenken? Wij hebben daarom wat handige tips opgesteld zodat jij het perfecte cadeau kunt vinden. We hebben het zelfs in categorieën opgedeeld zodat je niet te veel geld hoeft uit te geven.

 

Goedkope cadeaus

Ben je op zoek naar een kleinigheidje voor een man? Denk dan bijvoorbeeld aan een leuke gadget. Die kun je overal vinden op internet. Is jouw man daar niet echt fan van? Kijk dan naar een bordspel of een goed boek.

 

Middeldure cadeaus

In deze categorie hebben wij cadeaus tot ongeveer 80 euro beschreven. De meeste mannen houden tegenwoordig wel van verzorging, daarom zou je met een goede dagcrème kunnen komen. Als je man daar nog niet aan toe is kun je ook een lekker parfum of aftershave geven zodat hij altijd lekker ruikt (wanneer je jouw favoriete parfum geeft, ruikt hij altijd goed).

Wil je liever niet iets geven wat van materieel belang is, kijk dan bijvoorbeeld naar een dagje weg naar een pretpark, sauna, concert, theater of museum. Zo kun je samen een hele leuke dag beleven die veel meer oplevert in je herinnering dan dat je hem een gadget geeft.

 

Dure cadeaus

Hierbij kijken we naar cadeaus die duurder zijn dan 80 euro. Heb je iets speciaals te vieren? Denk dan bijvoorbeeld aan een vakantie. Hierbij kun je kijken naar een vakantie van drie dagen tot zo lang je wil gaan (en besteden). Andere ideeën zijn barbecues, nieuwe outfit of naar een luxe (sterren) restaurant waar je de avond van je leven hebt.

 

Wil je nog meer tips voor mannen, kijk dan eens op manneninfo. Een echte mannenblog waar je van alles leert over de man. Veel shopplezier!