De steeds groeiende Clever Moda collectie bestaat uit meer dan 100 stijlen van ondergoed, badmode en shirts die wankelen van sexy tot super hot, het ideale ondergoed voor de moderne man. Clever Moda weet sexy echt goed te vertalen en dat moet wel als je ontstaan komt uit zo een tropisch gebied als Zuid-Amerika, de omvang van de silhouetten varieert van boxer briefs tot trunks, slips en zelfs strings, uitgedost in felle kleuren, opvallende prints en een breed scala aan stoffen, met inbegrip van stretch katoen, pure mesh en strak microfiber. Wat echt opvalt over Clever Moda dit seizoen zijn de afdrukken: voor ondergoed, is er een Van Gogh-achtig landschap, cartoon tekeningen van superhelden en onderzeese dorpen, een retro zeefdruk van een tijger gezicht en een psychedelische zebra met veelkleurige strepen. De badmode en topjes te nemen op een retro jaren ’70 vibe, compleet met donkere kleuren en tropische silhouetten.

 

Clever Moda heeft een nieuwe zomer collectie binnen en ook dit keer kenmerkt clever Moda zich met een creatieve en mooie collectie. De lijn van Clever moda is niet alleen gedurfd maar ook nog super sexy. het is een compliment voor je billen en geslachtsdelen want het zit er echt over heerlijk. Clever moda is al jaren bekend voor hun heerlijk zittende mannen ondergoed. Hun boxershorts hebben traditionele spannende modellen boxershorts waarbij de basispasvormen mooi zijn te combineren met prachtige designs en moderne ontwerpen. De lekker zittende en leuke C-ringen of de liftende Pouch zijn maar een klein deel van de o zo uitgebreide collectie van Clever Moda.

 

Clever Moda staat voornamelijk bekend om hun boxershorts met pit. ze hebben prachtige pasvormen en dit ontwerpen ze op een speelse doch creatieve manier. Hun onderbroeken zijn niet alleen van de beste kwaliteit. Ze zijn ook nog heel erg gewild op de markt. Clever Moda biedt een grote collectie aan ontwerpen die verschillen van de klassieke slips in gewoon wit tot de super sexy boxers die een liftend effect hebben voor de billen. Maar wat vooral in de slaapkamers nu is is, is doorschijnende ondergoed. En ook daar kom je bij clever moda aan je trekken. De collectie van Clever moda is niet alleen uitgebreid en spannend, het varieert van traditioneel en klassiek tot super sexy en extreem spannend.

 

De opwindende lijn zit vol met verborgen geheimen, onder deze geheimen vallen vooral de unieke en sexy c strings, Boxers en gewone slips met met C-ringen. Ze hebben ook vele ongebruikelijke lifttechnologieën en een geweldige pasvorm. Al hun ondergoed is meestal voor mannen en helemaal op maat gemaakt zodat elke man wel een clever moda onderboek in zijn kast verdiend.

 

Heb jij nog geen clever moda ondergoed, dan is het goed om even op het internet op zoek te gaan naar een paar geweldige modellen.

 

Clever Moda ondergoed vindt je hier:
http://www.inundies.nl/blog/clever-moda/