Overhemden zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Tegenwoordig kun je  overhemden heren online kopen. Overhemden kunnen goed gedragen worden met een colbert of alleen op een jeans. Bij heren overhemden online kopen kom je een ruime collectie tegen. Online vind je een ruim aanbod aan casual overhemden, zowel met korte als lange mouwen. Veel overhemden in deze webshops zijn met streepjes, ruitjes, effen en printjes van vele merken. Bij heren kom  je vaak ook nog eens leuke acties tegen. Een goede plek om overhemden te bestellen is bijvoorbeeld op overhemden.com. Deze website richt zich volledig op de verkoop van overhemden.

 

Even iets anders je overhemd dragen

Zwart of wit toch niet helemaal je ding? Dan is een overhemd in pastelkleuren geen slecht alternatief. Leuk nu we ook weer in het voorjaar zitten en het zonnetje begint te schijnen. Pastel geeft je de kans om toch iets opvallender voor de dag te komen zonder er vreemd uit te zien. Bovendien is een zwart pak met een pastellen overhemd een goed canvas voor gestreepte of bedrukte overhemden. Is dat nog net iets te tam? Dan is een bordeaux overhemd een goede keuze. Bordeaux toont duidelijk aan dat je iemand bent die durft en geeft je een opvallend uiterlijk zonder er slecht uit te zien. Weinig kleuren passen immers beter bij zwart dan een stijlvol bordeaux.

 

Instructies om het overhemd te meten

  • Boord. Open je overhemd en leg de boord plat. Meet nu van het midden van de knoop tot het midden van het knoopsgat.
  • Borst. Leg je overhemd plat met de knopen vast. Meet van links naar rechts en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Middel. Meet tussen het 5e en 6e knoopsgat op het smalste gedeelte van het overhemd en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Mouwlengte. Meet van de schoudernaad tot het einde van het manchet.
  • Lengte van het overhemd. Draai het overhemd om en meet vanaf de onderkant van de boord tot de onderkant van het overhemd.