Mouwlengte-7 slim fit overhemden zijn verkrijgbaar in een zeer uitgebreide collectie. De collectie bestaat uit drie verschillende pasvormen: recht model, slim fit en modieus getailleerd. Zo is er voor iedere langere man een geschikt overhemd. Naast de verschillende pasvormen kun je kiezen uit diverse kleuren, modellen en motieven. Voor de feestelijke gelegenheden zijn er overhemden met dubbele manchetten en smoking overhemden met mouwlengte 7. Mouwlengte-7 slim fit overhemden zijn er voor de slanke en modieuze lange man. Ze zijn allemaal stuk voor stuk uitgevoerd met trendy details. De modieus getailleerde overhemden zijn ligt getailleerd, voor een moderne look zonder al teveel in te leveren op je bewegingsvrijheid. De recht model overhemden hebben een ruime pasvorm en zijn verkrijgbaar van klassiek tot trendy uitgevoerde modellen. Online bij Mouwlengte7.com vindt je de gehele collectie.

 

Waar herken ik een Slim fit overhemd aan

Kijk eerst in de nek van het overhemd of er een label “Slim Fit” in geborduurd is. Maar er zijn ook andere manieren om een slim fit overhemd te herkennen. Als je het overhemd op een tafel legt of voor je houdt dan weet je dat je een slim fit overhemd hebt als de zijkant van het overhemd in het midden een curve, een ronding naar binnen heeft.

 

Wanneer en hoe draag je slim fit overhemden?

Slim fit overhemden passen het best onder een strak getailleerd kostuum. Een colbert dat niet getailleerd is, verbergt natuurlijk de mooie taillering van het overhemd.  Het is heel gebruikelijk om sterk getailleerde kostuums te dragen bij formele gelegenheden. Ook professionals dragen steeds meer sterk getailleerde pakken. Voor een moderne look neem je het liefst een sterk getailleerd overhemd en bijpassend getailleerd kostuum. De regular fit daarentegen oogt meer klassiek. Het traditionele kostuum is recht gesneden, en het moderne kostuum is strak gesneden.