Heb jij op dit moment een auto die je wilt verzekeren? Let dan even goed op. In dit artikel vind je namelijk een overzicht van 5 aantrekkelijk aanbieders van goedkope autoverzekeringen. Deze kun je gemakkelijk online afsluiten via vergelijkers als autoverzekeringregelen.nl. Binnen enkele minuten heb je een polis afgesloten. Zowel voor nieuwe auto als voor tweedehands wagens.

 

  1. FBTO

Van onderlinge regionale verzekeraar tot dé internetverzekeraar van Nederland. Dat is, in een piepklein notendopje, het verhaal van FBTO. Natuurlijk valt er meer te vertellen. Veel meer. Bij FBTO vind je verzekeringen die je gemakkelijk en snel zelf kunt regelen. Consumentvriendelijke producten en diensten, waarvoor je niet meer betaalt dan werkelijk nodig is.

 

  1. Unive

Beste én meest klantvriendelijke schadeverzekeraar van Nederland De klant is erg positief, vooral over de lage premie, het gemak en de relatie met Univé. De belangrijkste voordelen van de Univé-autoverzekering: lage premie, uitgebreide verzekering, snelle schadeafhandeling en de gemakkelijke opzegservice.

 

  1. OHRA

Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan toe bent. OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. En ze maken alles zo begrijpelijk en transparant mogelijk.

 

  1. Delta Lloyd

Delta Lloyd is één van Nederlands meest succesvolle financiële dienstverleners en biedt haar klanten een breed assortiment van producten en diensten. Van verzekeringen, tot spaar- en bankproducten. Met het brede aanbod, het betrouwbare imago en de goede naamsbekendheid helpt Delta Lloyd dagelijks consumenten om hun financiële zaken te regelen

 

  1. Zelf.nl

Zelf.nl is een verzekeraar die er alles aan doet om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor zijn onze verzekeringen aanzienlijk voordeliger!  We doen niet aan tv, radio of print. We focussen ons puur op online zodat onze klanten kunnen profiteren van de zeer lage premies.

 

Verzekering regelen via autoverzekeringregelen.nl

Wil jij meer informatie over autoverzekeringen? Dan kun je een bezoek brengen aan deze vergelijker. Er wordt veel informatie geboden over bijvoorbeeld voorwaarden, tips en ervaringen van andere verzekeraars en aanbiedingen van diverse maatschappijen. Door je postcode, kenteken en leeftijd in te vullen op autoverzekeringregelen.nl kun je zelf gemakkelijk bekijken welke auto-verzekeraar voor jou interessant is. Let op: kies niet standaard de goedkoopste. Kijk altijd goed naar de dekking (verschillen tussen Allrisk, WA en WA plus).