Een erectiestoornis kan een zeer vervelend probleem zijn en zorgen voor onzekerheden en waarschijnlijk voel je je ook aangetast in je mannelijkheid. Dit kan vervolgens een grote invloed hebben op je leven. Daarom willen veel mannen snel een oplossing voor hun erectiestoornis. Als je gaat zoeken naar een oplossing kom je al snel uit bij verschillende erectiepillen. Er zijn een groot aantal verschillende merken en fabrikanten die beloven dat je probleem wordt opgelost door gebruikt te maken van een bepaalde pil. Vaak kan je je erectieprobleem tijdelijk verhelpen door gebruik te maken van een erectiepil, zoals Sildenafil.

Sildenafil is waarschijnlijk een van de bekendste erectiepillen. De pil is vernoemd naar de werkzame stof die erin zit. Deze stof zit ook in de bekende erectiepil Viagra. Deze stof behoort tot de groep fosfodiesteraseremmers. Dit enzym zorgt ervoor dat de erectie na verloop van tijd weer afneemt, dus door dit enzym neemt de bloedtoevoer naar de penis af. Sildenafil werkt op dit enzym door het tijdelijk te blokkeren. Hierdoor stroomt het bloed naar de penis en kan je een erectie krijgen, weliswaar na een seksuele prikkel.

 

Bijwerkingen Sildenafil

Zoals bij elk geneesmiddel kan ook het gebruik van Sildenafil zorgen voor een aantal bijwerkingen. Vaak verdwijnen deze bijwerkingen na langdurig gebruik van het medicijn, maar mochten de klachten blijven dan is het slim om een arts te raadplegen. De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn en blozen. Er zijn ook bijwerkingen die minder vaak voorkomen, maar waar toch rekening mee gehouden moet worden, zoals duizeligheid, oogklachten en een droge mond. Het is belangrijk dat je de voorgeschreven dosis van het medicijn gebruikt. De kans op bijwerkingen neemt toe naarmate de dosis te hoog wordt.

 

Waar koop je Sildenafil?

Sildenafil is, net als de rest van de erectiepillen, alleen verkrijgbaar op recept van de dokter. Wanneer je last denkt te hebben van erectieproblemen moet je dus eerst een afspraak maken met de huisarts om je problemen te bespreken. Zij kunnen je verder helpen door te kijken naar de klachten en hier een passende oplossing voor te bedenken. In sommige gevallen is het namelijk niet slim om medicijnen voor te schrijven, maar is een andere behandeling beter. Daarom kun je erectiepillen zoals Sildenafil kopen, enkel verkrijgbaar op recept van een arts.

 

Sildenafil online bestellen

Je kan tegenwoordig bijna alles op het internet bestellen. Dit geldt ook voor medicijnen zoals Sildenafil. Na even zoeken vind je al snel talloze websites die je verschillende pillen aanbieden voor verschillende prijzen. Echter is het belangrijk om je te beseffen dat er op het internet veel illegale medicijnen verkocht worden. Deze kunnen schadelijke stoffen bevatten die ernstige bijwerkingen met zich mee kunnen brengen. Er zitten dus wat risico’s verbonden aan het bestellen van erectiepillen online. Het is daarom ook niet raar dat je voor deze pillen het beste eventjes langs de huisarts kunt gaan voor een recept. Deze kunnen ze gemakkelijk
voor je uitschrijven en op die manier weet je zeker dat je geen illegale of schadelijke pillen hebt gekocht.

Alles over bestellen van erectiepillen vind je op www.medicaat.nl