Over een aantal maanden is het weer december. Deze maand staat altijd in tekenen van feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk ook cadeautjes. Voor vrouwen is een cadeau een stuk makkelijk dan bij een man. Vrouwen kun je al erg blij maken met cosmeticaproducten. Voor een man is het vaak een stuk lastiger. Zeker de moderne man heeft niet echt hobby’s waar je leuke cadeautjes voor kan geven. Wij hebben een aantal tips waarmee je zeker je man blij mee kan maken.

 

Scheerspullen

De moderne man is steeds meer bezig met uiterlijk. Uit onderzoek is gebleken dat de mannen steeds meer geld besteden aan hun uiterlijk. Per maand geven mannen 27 euro uit aan verzorgingsproducten. Terwijl dat 10 jaar geleden nog maar de helft was. Het meeste geld geven ze uit aan spullen voor het scheren.

 

Dagje vol actie

Mannen en adrenaline is een perfecte combinatie. Over het algemeen zoeken mannen graag hun grenzen op om een bepaalde kick te krijgen. Een leuke spannende activiteit zal zeker gewaardeerd worden. Er zijn tegenwoordig zoveel activiteiten te doen in Nederland dat er voor iedere man wel iets te vinden valt.  Bedenkt wel goed wat er bij je vriend/kennis pas. Bungeejumpen met iemand die hoogtevrees heeft kan niet altijd even gewaardeerd worden.

 

BBQ pakket

Dit jaar is het echt een hype geworden om te BBQen. En niet een simpel bbq zoals vroeger maar een stuk uitgebreider. Zo worden er nu Amerikaanse BBQ veel verkocht. Mannenshort, speciale kruiden voor vlees, speciale BBQ om rookvlees mee te bereiden. Kortom een ware paradijs voor mannen.

 

Bierpakket

Vroeger was speciaalbier echt iets voor de belgen. Tegenwoordig zijn de Nederlandse mannen ook een groot fan geworden van speciaal bier. Je ziet steeds meer cafés in Nederland die richten op alleen bier. Een bier kerstpakket cadeau geven kan zeker de moeite waard zijn om iemand plezier mee te doen.