Ben jij op zoek naar een website waar jij de beste informatie kan vinden over investeren, belasting & boekhouding en nog veel meer? Dan ben je bij Immonovia aan het juiste adres! OP deze website vind je informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen die jou helpen bij geldzaken zoals belasting en boekhouden, maar ook over wat de doen als een huurder niet betaald. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden uitgelicht om jou een beter beeld te geven wat Immonovia allemaal te bieden heeft. Wacht niet langer en bekijk de website.

 

Hoe investeren in onroerend goed

Onroerend goed behoort tot de bekende beleggingscategorieën die beschikbaar zijn. Natuurlijk kent iedereen de Bitcoin en beurzen. Echter is onroerend goed een kans die je niet kan laten schieten. Door de als maar stijgende huizen en panden prijzen is het een ideale beleggingsmogelijkheid. Echter is het van groot belang je tijdig in te lezen om veel gemaakte fouten te voorkomen. Op Immonovia vind je antwoorden op de top 10 meest gemaakte fouten en voorzien ze je graag van alle informatie die jij nodig hebt om de beste deal te vinden.

 

Bereken vastgoedrendementen met behulp van Excel

Het rendement is natuurlijk een belangrijk gegeven voor veel beleggers en wordt vaak ook gebruikt om te bekijken of een project goed rendeert. De berekening hiervoor is helaas allesbehalve eenvoudig. In deze berekening worden verschillende kostenposten meegenomen om een beeld te schetsen over de daadwerkelijke opbrengsten versus de kosten. Op Immonovia vind jij alle nodige informatie om hier zelf mee aan de slag te gaan. De Excel sheet wordt zowel gebruikt door beginners als professionals die inzicht willen krijgen in de huidige status.

 

Geërfde huizen verkopen, waar moet ik op letten met de belasting?

Als je een geërfd huis erft en deze wilt verkopen, krijgt onvermijdelijk te maken met de belastingdienst. Er moet helaas een behoorlijk bedrag afgestaan worden aan de belastingdienst.

 

Het is normaal dat u uw huis en andere kostbaarheden erft nadat uw ouders zijn overleden. In dat geval moet u zich echter informeren over de belasting en de procedure die daarop volgt. Het erven van een woning kan leiden tot talloze open vragen. Enerzijds vraagt ​​u zich af of u zelf in deze woning gaat trekken. Aan de andere kant, of u het moet verhuren of verkopen. Bij het nemen van de beslissing kan men persoonlijke redenen hebben die bijdragen aan de uiteindelijke beslissing.

 

Veel nabestaanden vragen zich echter ook af of ze de woning zonder erfrechtverklaring mogen verkopen en of er dan belasting over deze woning verschuldigd is. Al deze informatie kan je eenvoudig vinden in het artikel op Immonovia.