Bij overhemden.com vind je diverse soorten overhemden, met allemaal een prettige pasvorm. Maar vooral de jongere generatie overhemdliefhebbers kopen steeds vaker overhemden met een slimfit pasvorm. Als je graag een overhemd draagt die aangesloten rondom het lichaam zit, kijk dan eens bij de slimfit overhemden. Slimfit overhemden zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode. Ze zijn nooit saai en onderscheiden zich van een standaard overhemd.

 

Slim fit overhemden met stijl

Zowel effen, gestreepte of andere bonte printjes, slimfit overhemden zijn verkrijgbaar in enorm veel designs. Door de zachte luxe stof, waarvan bij Overhemden.com de slimfit overhemden zijn gemaakt dragen ze heerlijk, en voelt het hemd aan als een tweede huid. Een slimfit overhemd moet aangesloten zitten rondom het lichaam maar niet te strak, de knoopjes moeten wel gewoon goed dicht kunnen. Een ruimte van ongeveer 4 tot 8 cm rond het middel, is wel aan te raden voor extra comfort. Als je erg gecharmeerd bent van de pasvorm slimfit, en je hebt een slank of getraind lichaam, kijk dan gerust eens bij onze super slim fit overhemden. Deze modellen zijn sterk getailleerd en sluiten daarom nog meer aan op het lichaam. Vraag ons om advies, als je meer wilt weten over deze slimfit modellen.

 

Bij ons slaag je altijd!

De getailleerde slimfit overhemden zitten vrij strak. Dat is ook de bedoeling van de pasvorm. Niet iedere lichaamsbouw is geschikt voor de slimfit pasvorm. Bij een wat robuuster lichaam past een regular fit pasvorm bijvoorbeeld veel mooier. In ons assortiment zitten ook leuke modelletjes met een wat ruimere pasvorm. Door onze overhemden online aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs, slaag je altijd! Met de maattabel op de website bepaal je precies welke maat voor jou geschikt is.

 

Hoe lang laat het overhemd op zich wachten?

Wij leveren onze overhemden direct uit voorraad. Dat betekent, bij het plaatsen van een bestelling gaan wij direct voor je aan de slag, om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Binnen 3 werkdagen kun je de order dan thuis verwachten. Wij proberen per brievenbuspost te versturen. Je hoeft er dan niet voor thuis te blijven. Zo kun je op het aflevermoment gerust een boodschapje gaan doen, of andere afspraken plannen. Makkelijk, toch?