Bijzonder veel mensen geven de voorkeur aan het aanschaffen van een lenzenvloeistof die meerdere zaken in één weet te realiseren. Dit geldt onder meer voor de Optifree Express lenzenvloeistof. Door gebruik te maken van deze alles-in-één vloeistof kan er namelijk voor worden gezorgd dat je lenzen niet alleen worden gedesinfecteerd en gereinigd, daarnaast kan je ze er ook mee afspoelen en bevochtigen. Ook het bewaren van je contactlenzen in de Optifree Express lenzenvloeistof behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval, ben jij op zoek naar een zogenaamde no-rub lenzenvloeistof? Dan is het zeker mogelijk om daarvoor te kijken in de richting van de Optifree Express.

 

Handige no-rub lenzenvloeistof 

De Optifree Express lenzenvloeistof is een bijzonder handige no-rub lenzenvloeistof welke kan worden gebruikt voor zachte lenzen. De lenzenvloeistof zorgt ervoor dat de gebruiker kan rekenen op blijvend comfort. Bovendien is het ook nog eens zo dat de Optifree Express een uitstekend gebruiksgemak weet te realiseren. Het betreft hier namelijk een vloeistof zonder wrijven. Het is in de praktijk mogelijk om gebruik te maken van dit type van lenzenvloeistof voor zowel zachte lenzen als de zogenaamde silicone hydrogel lenzen.

 

Een langdurig comfort gegarandeerd 

Wanneer je ervoor kiest om de Optifree Express lenzenvloeistof in huis te halen kies je voor een langdurig comfort. Dit langdurig comfort kan worden gerealiseerd door een unieke formule waar de vloeistof gebruik van maakt. In de praktijk is het zo dat je bij het gebruik van de Optifree Express kan rekenen op enkele zeer concrete voordelen. Het gaat hierbij om de volgende:

 

  • Er vindt een effectieve reiniging plaats;
  • De lenzen worden op een efficiënte manier gedesinfecteerd;
  • Er vindt een goede bevochtiging plaats van de contactlenzen;

 

In de praktijk is het zo dat de Optifree Express lenzenvloeistof nog specifiek wordt aangeraden voor mensen die vaak geconfronteerd worden met droge en gevoelige ogen. Het desinfectiesysteem waar deze lenzenvloeistof over beschikt zorgt ervoor dat de ogen op de meest optimale wijze kunnen worden beschermd. Dit niet alleen tegen bacteriën, maar ook tegen schimmels. De eiwitaanslag kan hierdoor aanzienlijk worden verminderd op de lens. Het resultaat? Aangenaam frisse ogen en dat de hele dag door!

 

Eén van de best verkochte lenzenvloeistoffen op de markt 

Er kan worden vastgesteld dat de Optifree Express lenzenvloeistof een ongelooflijke populariteit geniet. Deze populariteit komt zeker niet uit de lucht vallen, integendeel. Het merendeel van de mensen die lenzen dragen kiezen er namelijk bewust voor om gebruik te maken van een alles-in-één lenzenvloeistof. Op deze manier hoeven ze slechts één vloeistof te kopen en kunnen ze bovendien ook nog eens rekenen op een optimaal gebruiksgemak. Specifiek voor deze Optifree Express lenzenvloeistof geldt dat ze er in slaagt om over de hele lijn een uitmuntende bescherming te realiseren. Niet alleen kan je door gebruik te maken van de Optifree Express lenzenvloeistof dan ook rekenen op een effectieve reiniging, daarnaast vindt er een goede desinfectering plaats en een bevochtiging van de contactlenzen. Tel daar ook nog eens bij op dat de Optifree Express lenzenvloeistof een absolute aanrader is voor mensen die wel eens geconfronteerd worden met irritaties aan de ogen en het mag duidelijk zijn dat je deze parel van een lenzenvloeistof absoluut niet over het hoofd zal willen zien.optifree express lenzenvloeistof