Een mondkapje bestellen doe je snel en gemakkelijk online. Het assortiment is enorm, er zijn geen openingstijden, je hoeft de deur niet uit en wachtrijen bestaan niet. Daarnaast zijn online winkels in staat hun producten goedkoper aan te bieden, omdat ze minder kosten maken. Online winkelen gaat ook gepaard met enkele risico’s, want je weet nooit zeker wat je krijgt voordat je het hebt betaald. Wil jij online een mondkapje bestellen? Dan maak je het risico op een miskoop aanzienlijk kleiner met de onderstaande informatie.

 

Een kwalitatief mondkapje bestellen

Allereerst is kwaliteit belangrijk. De mondkapjes in Nederland hoeven niet aan kwaliteitseisen te voldoen, dus je kiest altijd voor een niet-medisch kapje. Maar het kan geen kwaad om een kwalitatief niet medisch mondkapje te bestellen omdat deze zo goed mogelijk werkt. Kwaliteit is online vaak ver te zoeken, maar wel te herkennen door de volgende informatie op te zoeken.

  • Lees de productspecificaties goed door. Let dan op de afmetingen, het materiaal van het mondkapje en het aantal lagen.
  • Ga op zoek naar onafhankelijke klantenrecensies en –beoordelingen. Niemand kan je beter vertellen hoe kwalitatief een mondkapje is dan iemand die hem al gebruikt.
  • Bestel je mondkapje bij een Nederlands verkooppunt. Zij weten exact wat bij ons is toegestaan en bieden de juiste mondkapjes aan. Verder is de kwaliteit van de producten die in Nederland verkocht worden vaak beter dan in sommige andere landen.

 

Kies voor een stoffen mondkapje

Omdat mondkapjes nu ook verplicht zijn gemaakt in openbare ruimtes, heb je bijna dagelijks een kapje nodig. Alleen aan een bezoek aan de supermarkt ben je al een kapje kwijt. Daarom is het altijd beter om een stoffen mondkapje te bestellen. Deze kun je wassen en opnieuw gebruiken. De hoeveelheid die je nodig hebt hangt af van hoeveel je met het OV reist en hoe vaak je winkelt en andere openbare gebouwen bezoekt. Maak een goede berekening, tel daar enkele kapjes bij op voor de exemplaren die in de was zitten en je weet hoeveel mondkapjes jij nodig hebt.

 

Wees uniek

Als je online een mondkapje gaat bestellen, dan is het assortiment bijzonder groot. Zelfs als je alleen bij Nederlandse verkooppunten gaat zoeken, zal je zien dat er van alles mogelijk is. Allereerst zijn er mondkapjes in alle kleuren van de regenboog en kun je ze zo laten aansluiten bij je winterjas of sjaal en muts, bijvoorbeeld. Het gaat verder dan kleur. Je kunt een mondkapje bestellen met je favoriete stripheld, met een band logo of een kunstwerk. Er zijn mondkapjes met verschillende prints om het nog vrolijker te maken. Je kunt echt uniek zijn en een mondkapje bestellen dat past bij jou, je persoonlijkheid en je outfit.

 

Online bestellen nooit zonder risico’s

Online producten bestellen is nooit zonder risico’s. Daarom is het altijd goed om de retourvoorwaarden goed door te nemen voordat je op de bestelknop drukt. Het is altijd mogelijk dat het mondkapje dat je ontvangt na mondkapjes kopen, tegenvalt of per abuis met een defect is opgestuurd.